World Café a kapcsolati problémákról és az elakadásokról.

February 19, 2017

A program során szeretnénk egy támogató közösséget életre hívni a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő szülők számára, ahol segítséget, támogatást kaphatnak a sérült fiatalok önállósodásának elindításában. Szeretnénk, ha a hozzátartozók, az érintett fiatalok és a velük foglalkozó szakemberek együtt gondolkodhatnának.

 

Időpont: 2017.02.28. 14.00-18.00

Helyszín: 1088 Budapest, Krúdy utca 12.

 

A World Café* egy olyan módszer, ami valahol félúton helyezkedik el az előadás és az egyéni szakértői beszélgetés, szaktanácsadás között. A szereplői az előadó, a 20-30 fős létszámú kis közönség és egy moderátor. A helyszín egy kávézó jelleggel kialakított tér (vagy akár egy konkrét befogadó kávézó is lehet) ahol a tematikusan kialakított beszélgetésbe, a moderátor segítségével a közönség is bekapcsolódhat. 

 

A World Café módszerével rendezett szakmai programok jellegzetessége a rugalmasság, kötetlen hangulat és elmélyült tartalom, ez maradandóság és hasznosság tekintetében felülmúlja a "hagyományos" ("majd e-mailen elküldjük a ppt-t" vagy a "végén két kérdésre még marad idő" vagy a "nyugodtan keressenek meg a kávészünetben" jellegű) rendezvényeket.

 

Az első World Café programját két téma köré építjük, ezek:

 

 

  • Kapcsolati problémák, elakadások kezelése, konkrét esetek feldolgozása.

Előadó: Batári - Szepesi Anikó

 

  • Ismétlődő élethelyzetek, visszatérő kérdések és azok megoldási lehetőségei.

Előadó: Bognár Éva

 

 

A programon való részvétel - beleértve a fogyasztást is - ingyenes, de jelentkezéshez kötött.

 

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével lehet.

 

 

 

A program jellege miatt a jelentkezéseket csak korlátozott számban tudjuk elfogadni.

A jelentkezésnél előnyben részesítjük a sérült fiatalokkal dolgozó szakembereket és a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családtagokat.

 

 

 

 

 

 

A program megvalósulását a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft támogatta. A szakmai lebonyolítást a Drog-Stop Budapest Egyesület szervezi.

 

 

 

 

 
*A program meghívott szakemberek, előadók, vendégek bevonásával valósulnak meg!

Személyiségfejlesztésre alkalmas módszertanokat, helyzeteket is bemutatunk, amely segíthet egy egészségesebb énkép és önértékelés kialakulásában.

 

Please reload

Kiemelt bejegyzések

Elterelés csoport időpontok 2020

January 7, 2020

1/5
Please reload

Legutóbbi bejegyzések